Sluiten
Danny - Donderdag 26 September 2024

Dit zijn de gamereleases van oktober!

Oktober leidt het knusse herfstseizoen in met vallende bladeren en een reeks spannende gamereleases. Zoals je hieronder kunt zien, staat deze maand vol met games die de steeds groter wordende backlog mooi kunnen aanvullen! Van nostalgische horrorklassiekers tot gloednieuwe avonturen met Mario en Sonic, bekijk de leukste games van deze maand!

Until Dawn Remake (4 oktober)

De remake van Until Dawn van maker Ballistic Moon blaast nieuw leven in de geliefde horrorgameklassieker. Beleef het verhaal van acht vrienden, vast in een bergresort, waar hun keuzes hun lot bepalen. Met verbeterde graphics, vernieuwde gameplay en extra content biedt de game een nog intensere en angstaanjagendere ervaring, perfect voor het herfstseizoen vol horror en spanning.

Until Dawn wordt op 11 oktober uitgebracht voor de PS5. Je vindt de game hier!

Silent Hill 2 Remake (8 oktober)

De Silent Hill 2 remake brengt het iconische horrorspel terug met vernieuwde visuals en meeslepende gameplay. Je volgt James Sunderland terwijl hij in de mysterieuze stad Silent Hill naar zijn overleden vrouw zoekt. De verbeterde graphics en enge sfeer verhogen de spanning, waardoor deze remake een must is voor zowel nieuwe als terugkerende horrorfans.

Silent Hill 2 wordt op 8 oktober uitgebracht voor de PS5. Je vindt de game hier!

Metaphor: ReFantazio (11 oktober)

Metaphor: ReFantazio brengt de betoverende sfeer van de Persona-makers naar een geheel nieuwe fantasiewereld! Verwacht een meeslepend verhaal, strategische gevechten en een uniek kunstzinnig stijltje dat je direct de game inzuigt. Deze titel belooft een diepgaande ervaring, zeker als je een RPG-fan bent die op zoek is naar iets nieuws!

Metaphor: ReFantazio wordt op 11 oktober uitgebracht voor de PS5 en Xbox Series X en PC. Je vindt de game hier!

Dragon Ball: Sparking! ZERO (11 oktober)

Voor liefhebbers van knallende actie keert Dragon Ball: SPARKING! Zero terug met nostalgische gevechten en explosieve power-ups. Kruip in de huid van je favoriete Z-warriors en vecht op iconische locaties uit de serie. Of je nu een fan bent van Goku, Vegeta of Frieza, deze game levert klassieke Dragon Ball-gevechten op het hoogste niveau, vol actie, krachtige transformaties en fusions!

Dragon Ball: Sparking! ZERO wordt ook op 11 oktober uitgebracht voor de PS5 en Xbox Series X. Je vindt de game hier!

Super Mario Party Jamboree (17 oktober)

Als je zin hebt in feestelijke chaos, dan is Super Mario Party Jamboree precies wat je zoekt! Met vernieuwde mini-games en verrassende spelborden zorgt deze titel voor uren multiplayer-plezier. Verzamel je vrienden, want dit feest kan je alleen winnen met slimme strategieën en een flinke dosis geluk!

Super Mario Party Jamboree wordt op 17 oktober uitgebracht voor de Nintendo Switch. Je vindt de game hier!

Alan Wake Deluxe Edition (22 oktober)

Alan Wake 2 - Deluxe Edition belooft opnieuw een meeslepend en psychologisch avontuur in het duistere universum van Bright Falls. Met verbeterde graphics en exclusieve content biedt de Deluxe Edition een diepere duik in het mysterie, waar het dunne lijntje tussen werkelijkheid en waanzin wordt verkend. Ben je een thrillseeker? Dan is deze game een must-play!

Alan Wake 2 Deluxe Edition wordt op 22 oktober uitgebracht voor de PS5 en Xbox Series X. Je vindt de game hier!

Call of Duty: Black Ops 6 (25 oktober)

Call of Duty: Black Ops 6 is een langverwachte release in de geliefde Call of Duty franchise. Deze nieuwe editie biedt intense actie, meeslepende verhaallijnen, verbeterde multiplayer-modi en iconische Zombies mode. Of je nu de solo-campaign speelt of de online battlefields betreedt, actie is gegarandeerd!

Call of Duty: Black Ops 6 wordt op 25 oktober uitgebracht voor de PS4, PS5 en de Xbox Series X. Je vindt de game hier!

Sonic X Shadow Generations (25 oktober)

Sonic X Shadow Generations is een vernieuwde versie van het populaire avontuur, nu met bonuscontent. In deze remake bundelen Sonic, Classic Sonic en Shadow hun krachten om klassieke levels te herbeleven met verbeterde graphics en nieuwe uitdagingen. Als je fan bent van de serie kan je je gaan verheugen op extra personages en unieke modi, waardoor deze oktober-release een nostalgische en frisse ervaring biedt!

Sonic X Shadow Generations wordt ook op 25 oktober uitgebracht voor de PS4, PS5 en de Xbox Series X en Nintendo Switch. Je vindt de game hier!

Dragon Age: The Veilguard (31 oktober)

Dragon Age: Veilguard brengt je terug naar Thedas in een gloednieuw avontuur vol magie en vloeiende gevechten. In deze oktober-release staan de strijd tegen duistere krachten en het beschermen van de Veil centraal. In dit deel sta je voor nieuwe morele dilemma’s en uitdagende gevechten, terwijl je de sluier tussen werelden onderzoekt. Met diepe personages en complexe verhaallijnen biedt deze RPG een vette ervaring als je houdt van fantasie en strategie!

Dragon Age: The Veilguard wordt op 31 oktober uitgebracht voor de PS5 en de Xbox Series X. Je vindt de game hier!

News & Updates

Recente artikelen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »